Egyip Tomi blogja

Egyiptom utazás, információk, hasznos linkek, tippek, fényképek, beszámolók, árak, egyszóval minden ami hasznos lehet az egyiptomba utazóknak.

Ohh és el ne felejtsük:
"disz blog iz indorszd by kopaszmercis"

Képeket, beszámolókat, élményeket szívesen fogadok az 1iptomi@gmail.com címre.

Hirdetés

Itt bulizunk mi

Hurghada időjárása

Sharm el Sheikh időjárása

Taba időjárása

Friss topikok

Fakultatív programok: Üvegfenekű hajó

2008.08.24. 16:18 - Egyip Tomi

Címkék: egyiptom sharm el sheikh hurghada taba nuweiba fakultativ program

Ha nem szeretnénk búvárkodni, de kíváncsiak vagyunk a Vörös-tenger fantasztikus élővilágára, úgy az üvegfenekű hajót nekünk találták ki. Ez a program Tabától Hurghada-ig tulajdonképpen mindenhol szerepel a repertoárban, és alacsony árfekvésének köszönhetően népszerű programnak számít.

Csak tájékoztatásképp a karthago listára a programra 35Eur fejenként, ez annyit tesz, hogy kint 20-40$ között úszhatjuk meg a vízi élővilágot szárazon. Ím pár videó a programról, hogy könnyebb legyen elképzelni a felülmúlhatatlan valóságot. Spoileres részletek hajtás után

 


Kinek milyen élménye fűződik a programhoz, illetve kinek mennyibe került?

A bejegyzés trackback címe:

https://egyiptomi.blog.hu/api/trackback/id/tr65630534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása