Egyip Tomi blogja

Egyiptom utazás, információk, hasznos linkek, tippek, fényképek, beszámolók, árak, egyszóval minden ami hasznos lehet az egyiptomba utazóknak.

Ohh és el ne felejtsük:
"disz blog iz indorszd by kopaszmercis"

Képeket, beszámolókat, élményeket szívesen fogadok az 1iptomi@gmail.com címre.

Hirdetés

Itt bulizunk mi

Hurghada időjárása

Sharm el Sheikh időjárása

Taba időjárása

Friss topikok

Szállodák egyiptomban: Sea Star Beau Rivage

2008.08.27. 10:07 - Egyip Tomi

Címkék: hotel egyiptom szálloda hurghada

Következő szálloda a sorban Dugó kérésére a hurghadai Sea star szállodalánc Beau Rivage névre hallgató tagja. A szálloda nagyjából 10-15 egyiptomi font távolságra található a városközponttól taxival, és az egyik legjobb szolgáltatási skála tekintetében. A tapasztalatok vegyesek a szállóval kapcsolatban, de azért túlnyomórészben csak az panaszkodik, aki egy vegasi 5*-os szálloda színvonalára számít. A Sea Star hotellánc odafigyel a reputációjára, így ha bármi problémánk van, azt jelezzük a személyzetnek, fölösleges felszívni magunkat, segítenek (baksis azért nem árt, de nem feltétel) Lássuk a paramétereket:

 

Fekvése:


A szálloda Hurghada homokos tengerpartján található, kb. 10 km távolságra a repülőtértől, kb. 2 km-re Hurghada óvárosától és kb. 10 km-re Sakkala-tól, a modern városközponttól.

Szobái:

 

Az „U” alakú, 5 emeletes épületben 262 szoba és 17 lakosztály található. A standard szobák mindegyike légkondicionált, minibárral, telefonnal, TV-vel, füstérzékelőkkel, valamint fürdőszobával és hajszárítóval felszerelt. A földszinti szobákhoz terasz is tartozik. Összenyitható szobák igényelhetők.

Szolgáltatásai:

 

Éttermek, bárok, kávézók, medencék, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér, squash, minigolf, tenisz, wellness szolgáltatások (gőzfürdő, szauna, jacuzzi, fitness terem, törökfürdő, masszázs, örvénymedence és különféle kezelések), szépségszalon (fodrász, kozmetika, manikűr, pedikűr), internet, biliárd, asztalitenisz, széf, mosoda, különféle üzletek, búvár- és aqua központ különféle vízi sport lehetőségekkel (pl. snorkeling, kite, banánozás, horgászat, szörfözés), valamint disco és animációs programok. Egyes szolgáltatások külön térítés ellenében igényelhetők.

Ellátás:

 

Félpanzió.

Videók:

És fotók helyett is videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://egyiptomi.blog.hu/api/trackback/id/tr35635375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása