Egyip Tomi blogja

Egyiptom utazás, információk, hasznos linkek, tippek, fényképek, beszámolók, árak, egyszóval minden ami hasznos lehet az egyiptomba utazóknak.

Ohh és el ne felejtsük:
"disz blog iz indorszd by kopaszmercis"

Képeket, beszámolókat, élményeket szívesen fogadok az 1iptomi@gmail.com címre.

Hirdetés

Itt bulizunk mi

Hurghada időjárása

Sharm el Sheikh időjárása

Taba időjárása

Friss topikok

Bréking nyúz: Időjárás, miegymás

2008.09.17. 11:13 - Egyip Tomi

Címkék: blog

Kissebb időre kimaradtam, szíves elnézést mindenkitől, aki addiktológiai kezelésre szorul az esemény miatt, ígérem, ismét visszatérek a napi több cikk postolására. A kimaradás oka egyértelműen az időjárás (el voltam havazva, mint az osztrákok right now ehehe), kárpótlásul azonban a baloldali sávba beszúrtam a T. publikumnak a népszerű lokációk aktuális időjárását is (nem, Dahab még nem számít annak, legalábbis az AccuWeather szerint).

Remélem ezzel sikerült könnyebbé tennem az életeteket, ha valakinek még van valami ötlete, mit szeretne látni a blogon, oldaldoboz, vagy cikk formájában, tessék szives lenni azonnal bekommentezni ide.

A visszaszámlálás is elindult, kedden mégnemtudomhánykor repülünk Egyip Timivel Hurghadára, onnan majd live tudósítok.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyiptomi.blog.hu/api/trackback/id/tr63667471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása