Egyip Tomi blogja

Egyiptom utazás, információk, hasznos linkek, tippek, fényképek, beszámolók, árak, egyszóval minden ami hasznos lehet az egyiptomba utazóknak.

Ohh és el ne felejtsük:
"disz blog iz indorszd by kopaszmercis"

Képeket, beszámolókat, élményeket szívesen fogadok az 1iptomi@gmail.com címre.

Hirdetés

Itt bulizunk mi

Hurghada időjárása

Sharm el Sheikh időjárása

Taba időjárása

Friss topikok

Indul az utazás csak erre vártál: T-2.nap

2008.09.22. 11:51 - Egyip Tomi

Címkék: egyiptom útibeszámoló

Azééért vannak a jóbarátok...Nagy szerencsénkre tegnap felhívott minket egy kedves barátunk, és kiderült, hogy ki tud vinni minket a reptérre, igaz délután egyre, de a fennálló egy órácskát csak kibekkeljük valahogy. Ez a para tehát elhárult, így koncentrálhatunk tovább az előkészületekre.

Hogy tuti semmit ne felejtsünk el, sőt, még biztonsági tartalékunk is legyen, elmentünk a madaras tes(c)óba, ahol sikerült otthagynunk jó tizenezer forintot extra elemekre, miniDV kazikra, és egyéb szirszarra, de hát C'est la vie, mondá a félművelt görög, tartoztunk ezzel a pár órás vásárlással az ördögnek.

Holnap utolsó munkanap, előre rühellem. Ja, hogy ezt eleddig nem említettem? Utazás előtti napon, és utazás után közvetlenül is megyünk dolgozni, bizonyám. Nem vagyunk sztachanovisták esküszöm, de egyszerűen nincs több szabadságunk, álbetegséggel meg nem spekulálunk. Ha belegondolok, hogy az előtte lévő munkanapnál sokkal rosszabb lesz a visszaérkezés utáni, akkor végülis egész kibírható.8-án ugyanis hajnalban érünk haza, és aznap már meló...ha a gép is késik, akkor reptérről melóba közvetlen jöhetünk. Alig várom...

Macskánk, Putyin igazi oroszos agresszióval reagált az első deportálási kísérletre, az a gyanúm, hogy a Vörös-Tenger vize erőteljesen csípni fogja a jobb kezemen esett másodfokú harci sérüléseket. Azt kell mondjam, ő nyerte a küzdelmet, a deportálást határozatlan időre elnapoltuk. Öröm az ürömben, hogy sebtapaszkeresgélés közben megleltük a csomagból kis híján kifelejtett búvársze,müvegeket, pipákat, egyéb fontos snorkeling kellékeket. Kis renoválás után használható állapotba kerültek, így mentek azok is a csomagba.

Az egyelőre még rejtély, hogy kintről hogy töltöm majd fel az elkészült videókat, de talpraesett gyerek vagyok, ha a technika ördöge is pártfogásába vesz, akkor a McArabia segédletével lesz videoblog komponens is hamarosan. Ha végképp semmi sem jön össze, akkor majd itthonról töltöm fel a videókat, erre az esetre előre is megértéseteket kérem ;)

Folyt Köv

A bejegyzés trackback címe:

https://egyiptomi.blog.hu/api/trackback/id/tr67675539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása