Egyip Tomi blogja

Egyiptom utazás, információk, hasznos linkek, tippek, fényképek, beszámolók, árak, egyszóval minden ami hasznos lehet az egyiptomba utazóknak.

Ohh és el ne felejtsük:
"disz blog iz indorszd by kopaszmercis"

Képeket, beszámolókat, élményeket szívesen fogadok az 1iptomi@gmail.com címre.

Hirdetés

Itt bulizunk mi

Hurghada időjárása

Sharm el Sheikh időjárása

Taba időjárása

Friss topikok

Emésztés rovat: Hurghada, Praha café étterem

2008.10.07. 14:57 - Egyip Tomi

Címkék: kaja egyiptom étterem hurghada

Üdv Hurghadáról. Elnézést, de annyira élménydús a nyaralás, hogy még nem volt időm a teljes útibeszámolót megírni. Addigis egy kis ízelítő azoknak, akik unják már az esetenként szar all inclusive kajákat, és pár otthoni ízre vágynak.

A szóbanforgó, és életmentő hely a Praha café / étterem, először talán az 5. napon estünk be ide, akkorra lett csömörünk a szállodai kajától. Idegenvezetőnk, Leila ajánlotta, így meglehetős nyugalommal ültünk be, az egyébként csehek számára dedikált helyre.

Na ilyen rántott sajtot, mint itt, garantálom, még senki nem evett. A tartárba hagymacsíkokat kevertek, eszméletlen finom az egész, hozzá pedig a világosra, mégis ropogósra sütött hasábburgonya fejedelmi kiegészítés volt.

Ha valaki pilsnerre vágyik idekint, azt csak itt kapja meg, ez is fix. Az árak egyébiránt jócskán alatta maradnak az otthoni éttermi áraknak, sörözéssel, stb stb sem jutottunk egyszer sem 70 gini fölé, ami azért mindenképp baráti, főleg, ha azt nézzük, mennyire vágytunk már némi otthoni ízre.

Egyébként a rántott sajton kívül rántott csirke, gulyásleves, knédli, és rengeteg nem arab íz is kapható még. Mindenkinek ajánlom, a Sheraton Road-on, a Sea Gull és a Roma Hotel közt, pont a Bella Vista hotel mellett leledzik, picivel az Aqua Fun disco után. Ha nem leljük, bármelyik taxis, max 10 fontért elhoz minket, egyszóval aki unja a szállodai kosztot, ne habozzon, irány a Praha!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://egyiptomi.blog.hu/api/trackback/id/tr73701207

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: winter skin care for dry skin 2018.12.09. 09:55:19

Alt j an awesome wave zip download - tracitnanat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása